Asfaltwerkzaamheden van 27 juni tot en met 3 juli op diverse wegen in Nunspeet

Tijdens de werkzaamheden zijn de straten afgesloten voor verkeer.

Asfaltwals

Van donderdag 27 juni tot en met woensdag 3 juli zijn er op diverse wegen in Nunspeet asfaltwerkzaamheden. Het gaat om delen van de Jan Topweg, Eeckelhagen, Hardenbrinkweg en het fietspad Harderwijkerweg. Tijdens de frees- en asfalteringswerkzaamheden zijn de wegen afgesloten voor het verkeer. 

De werkzaamheden zijn op de volgende wegen in Nunspeet: 

  • Jan Topweg (gedeelte tussen Kienschulpenweg en Molshagen)
  • Eeckelhagen (gedeelte tussen Jan Topweg en Kienschulpenweg)
  • Hardenbrinkweg (gedeelte tussen Vreeweg tot en met het kruispunt Vicarieweg)
  • Fietspad Harderwijkerweg (gedeelte tussen de Killenbeekweg en Broeksteeg)

Bereikbaarheid en omleiding

Tijdens de uitvoering van de frees- en asfalteringswerkzaamheden zijn de wegen geheel afgesloten voor het verkeer. Bij de overige werkzaamheden zal tijdelijk verkeershinder ontstaan, maar blijven de wegen bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Tijdens de werkzaamheden worden ook verkeersregelaars ingezet. Aanwonenden zijn hierover schriftelijk geïnformeerd. 

Inzameling afval

Aan de gedeeltes van de Jan Topweg en de Eeckelhagen wordt de GFT-container op maandag 1 juli 2024 geleegd in plaats van dinsdag 2 juli 2024. 
Aannemersbedrijf Van Gelder voert de werkzaamheden uit in opdracht van gemeente Nun-speet. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Neem voor vragen of opmer-kingen over de uitvoering en planning van de werkzaamheden contact op met de gemeente Nunspeet via telefoonnummer (0341) 25 99 11.
 

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)

Contact